PC:
Hold Ctrl-tasten nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Mac:
Hold Cmd-tasten (Command) nede og trykk på + for å forstørre eller - for å forminske.

Sommerglede

Sommerglede 2015

Er ett arrangement som vi har arrangert i samarbeid med frivillige lag i sommerhalvåret. Vi tar med oss unger i barneskolealder ut på forskjellige aktiviteter. Dagene starter med frokost for alle i lokalene til Frivillig Verdal, der registrerer vi ungene og fordeler dem i biler, før vi drar ut. Frivillig Verdal tar med grillmat, frukt og rester etter frokost slik at det blir mat utover dagen. Frivillig Verdal ordner maten i løpet av dagen, mens de samarbeidende lag har ansvaret for aktivitetene.


Dessverre måtte vi avlyse vår første aktivitet i lag med Verdal Orienteringsklubb denne sommeren p.g.a. for lite påmeldte. Kanskje kom den litt for fort etter skoleslutt. Frivillig Verdal hadde sett fram med spenning til denne dagen, da dette var en ny samarbeidspartner til oss.

På tur med Innherred Kajakklubb. Juni 2015

Innherred Kajakklubb stilte med 2 personer som spiste frokost i lag med 12 barn i lokalene til Frivillig Verdal. Deretter kjørte vi til Levanger småbåthavn der vi var resten av dagen. Tusen takk for en trivelig dag hvor ungene koste seg utpå vannet. 

Verdal Jeger og Fisk Kvinneutvalget. Juni 2015

Verdal Jeger og fisk kom å spiste frokost i lag med 28 forventningsfulle barn i alderen 7 -13 år. Det ble med 3 stykker fra Frivillig Verdal. I løpet av dagen var aktivitetene: samling av leirduer, kasting med fiskestang, natursti, luftgeværskyting, hinderløype og ikke å forglemme det som ungene setter stor pris på, nemlig PREMIEUTDELING før vi drar hjem. Tusen takk for en innholdsrik dag

Verdal Sportsdykkerklubb. Juli 2015

Vi møtte Verdal Sportsdykkerklubb på Skånestangen med 7 unger, en del voksne og 4 instruktører. Dette er var dag da ungene kunne prøve dykking, leke i fjæra og være med utpå sjøen i hurtigbåter. Det var fornøyde deltakere som returnerte etter en kjempefin dag.

Stiklestad Golfklubb. August 2015

13 unger i alderen 7-13 år og 4 fra Frivillig Verdal var veldig spente før vårt første møte med Stiklestad Golfklubb. Denne dagen hadde ungene nesten ikke tid til å spise, de slo hundrevis av golfballer og koste seg ute. Dette var noe som virkelig slo an.

 

Frivillig Verdal takker alle som har vært med, slik at dette også i år har gitt ungene mange fine og gode opplevelser.